HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

Van de opstart tot een keurmerk: de PREZO-coaches begeleiden je multidisciplinair met een begeleidingsformule die bij je past.

education.png

Prezo-startopleiding

Klaar om te starten? Wij ook: op anderhalve dag ken je het kwaliteitsmodel en -systeem, van inzichten tot competenties. Maar ook hoe je PREZO uitrolt over jouw organisatie. Met alle voordelen: zelfevaluaties houden, verbeter- of borgprojecten opstellen, de applicatie gebruiken... Tegelijk krijg je een algemene opfrissing in kwaliteitszorg. De eerste dag gebeurt in groep, de tweede dag aan huis. Inclusief een gratis proefabonnement op het PREZO-platform.

education2.png

Al met PREZO aan de slag en een opfrissing nodig? Of een nieuwe medewerker inwerken?

Van harte welkom!

Leerplatform

Ben je al met PREZO aan de slag? Heb je concrete vragen of inspirerende ideeën? Of ben je helemaal nieuw en wil je al eens vrijblijvend kennismaken met PREZO-thema’s en PREZO-coaches aan het woord zien? Dan is het leerplatform de ideale plek om aan de slag te gaan, van beginner tot expert.

platform.jpg

Begeleiding op maat

Liever opleiding en begeleiding in je eigen organisatie? Van sporadische opvolging tot continue bijstand? De begeleiding op maat zorgt dat je snel (weer) mee bent. Je leert het kwaliteitsmodel en -systeem kennen, inclusief alle onderdelen en cycli. Zoals zelfevaluaties houden, verbeter- of borgprojecten opstellen, het PREZO-platform gebruiken... Bovendien krijg je een algemene opfrissing in kwaliteitszorg.

UW PARTNERS VOOR BEGELEIDING OP MAAT

2015_Cairos_logo_zonder tekst.jpg
logo-probis-groep-cmyk-oc7njxugril24tvqx
rs.png
synt.png