HOE KUNNEN WE JOU HELPEN?

Van de opstart tot een keurmerk de Prezo-partners begeleiden je multidisciplinair met een begeleidingsformule die past bij jou.

Prezo-startopleiding

Klaar om te starten? Wij ook: op anderhalve dag ken je het kwaliteitsmodel en -systeem, van inzichten tot competenties. Maar ook hoe je Prezo uitrolt over jouw organisatie. Met alle voordelen: zelfevaluaties houden, verbeter- of borgprojecten opstellen, de applicatie gebruiken... Tegelijk krijg je een algemene opfrissing in kwaliteitszorg. De eerste dag gebeurt in groep, de tweede dag aan huis. Inclusief een gratis proefabonnement op het Prezo-platform.

Al met Prezo aan de slag en een opfrissing nodig? Of een nieuwe medewerker inwerken?

Van harte welkom!

Leerplatform

Ben je met Prezo aan de slag? Heb je concrete vragen of inspirerende ideeën? In het leerplatform delen kwaliteitscoördinatoren hun ervaring met collega’s en experts.

Jij bepaalt mee de agenda, van succesverhalen tot complexe knopen. Resultaat: iedereen leert bij.

Lees meer>>

Begeleiding op maat

Liever opleiding en begeleiding in je eigen organisatie? Van sporadische opvolging tot continue bijstand? De begeleiding op maat zorgt dat je snel (weer) mee bent. Je leert het kwaliteitsmodel en -systeem kennen, inclusief alle onderdelen en cycli. Zoals zelfevaluaties houden, verbeter- of borgprojecten opstellen, het Prezo-platform gebruiken... Bovendien krijg je een algemene opfrissing in kwaliteitszorg.

UW PARTNERS VOOR BEGELEIDING OP MAAT

Contacteer sales

+32 13 22 86 33

sales@prezo.be

Contacteer support

+32 13 22 90 34

support@prezo.be

Copyright © 2020 Pyxima